Pereiti prie pagrindinio turinio
  • Pradžia
  • Patarimai
  • Apie mus
  • E-parduotuvė
  • Kontaktai

Smidrai su šonine - orkaitėje arba ant žarijų

2019 m. balandžio 5 d. 16:20, Komentarų nėra

Reiks:

  • norimo kiekio šviežių smidrų,
  • atitinkamai tiek plonų šaltai rūkytos šoninės juostelių,
  • druskos ir šiek tiek šviežių smulkintų čiobrelių.

Kadangi smidrų galai būna ganėtinai kieti - geriau juos nupjaustyti arba gerai apskusti. Apvyniokite kiekvieną smidro stiebą plona šoninės juostele, pagal skonį pabarstykite druskos ir šiek tiek šviežio čiobrelio.

Orkaitėje (ant grotelių) kepame 18-22min arba iki jūsų mėgiamo šoninės apskrudimo.

Ant žarijų geriausia naudoti groteles, padengtas plona folija. Kepame 18-20min arba vėlgi - iki norimos šoninės konsistencijos.

Kadangi mes naudojame šalto rūkymo šoninę - kartais nė nelaukiam tiek, tik pašildome keletą minučių. Užkandis tiesiog nuostabus ir pilnas variacijų priklausomai nuo vaizduotės! Nebijokite eksperimentuoti. Skanaus!

Komentarų nėra

Atsakykite







Naujausi įrašai

  • Kaip užsiauginti Šitakių? Dažniausiai užduodami klausimai apie jų auginimą.
    2021-02-03
  • Skustuku smulkintų smidrų salotos
    2019-04-15
  • Smidrai su šonine - orkaitėje arba ant žarijų
    2019-04-05
  • Smidrų salotos su balzaminio acto padažu
    2019-03-05
  • Apkepti smidrai su šitakiais ir apvirtu kiaušiniu
    2019-02-18
  • Konservuoti smidrai
    2019-02-13

Krepšelis

Krepšelis tuščias.

Meidukis, 2024