Smidrai su šonine - orkaitėje arba ant žarijų
        
            2019 m. bal. 5 d. 16:20,
                                                
                                            Komentarų nėra
                                        
                            
                    
    
    
Reiks:
    
                                        - norimo kiekio šviežių smidrų,
 - atitinkamai tiek plonų šaltai rūkytos šoninės juostelių,
 - druskos ir šiek tiek šviežių smulkintų čiobrelių.
 
Kadangi smidrų galai būna ganėtinai kieti - geriau juos nupjaustyti arba gerai apskusti. Apvyniokite kiekvieną smidro stiebą plona šoninės juostele, pagal skonį pabarstykite druskos ir šiek tiek šviežio čiobrelio.
Orkaitėje (ant grotelių) kepame 18-22min arba iki jūsų mėgiamo šoninės apskrudimo.
Ant žarijų geriausia naudoti groteles, padengtas plona folija. Kepame 18-20min arba vėlgi - iki norimos šoninės konsistencijos.
Kadangi mes naudojame šalto rūkymo šoninę - kartais nė nelaukiam tiek, tik pašildome keletą minučių. Užkandis tiesiog nuostabus ir pilnas variacijų priklausomai nuo vaizduotės! Nebijokite eksperimentuoti. Skanaus!
